Uutisia:


(10.10.2017)


Helsingin kirjamessut lähestyvät. Vaskikirjoja löytää sieltä ainakin Suomen kirjankustantajien osastolta 7h125. Tervetuloa!

Vaskikirjojen uusimpia kirjoja voi nyt tilata suoraan kotiin Messukeskuksen verkkokaupasta. Hinnat siellä ovat kuitenkin ov-hintoja eli hieman korkeampia kuin mitä suoraan Vaskikirjoilta tilatessa. Palveluntarjoajakin nimittäin haluaa osuutensa. Hinnat sisältävät postikulut.


Vaskikirjojen uusimmat kirjat, Ursula K. Le Guinin Ikuisen hämärän maa ja Katri Alatalon toimittama novelliantologia Varjojen lumo - Suomalaisia goottinovelleja, ovat ilmestyneet ja tilattavissa. Sähkökirjoja saa Elisa Kirjasta ja Ellibsiltä.


Vaskikirjat aikoo kustantaa uuden Praedor-novelliantologian. Kokoelmaa varten kerätään uusia novelleja, jotka sijoittuvat Jaconiaan tai Borvariaan - sarjakuvataiteilija Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan. Kuka tahansa voi tarjota novelliaan, mutta julkaistavien novellien täytyy luonnollisesti sekä täyttää laatuvaatimukset että noudattaa maailman kaanonia. Novellitarjokkaita otetaan vastaan helmikuun 2018 loppuun saakka. Lue tarkempi kirjoituskutsu.

Petri Hiltunen ja Praedor-roolipelin tekijä Ville Vuorela ovat juonessa mukana ja tarkistavat julkaistavat novellit. Maailmaan tutustumisen voi aloittaa Praedor.net -sivustolta.

Muista myös Vaskikirjojen aiemmat Praedor-tuotteet Kirotun maan ritari ja Koston kukkulat. Ennen antologiaa on ilmestymässä jopa eräs uusi Praedor-romaani.


Vaskikirjojen ikuisuusprojektin eli T. H. Whiten klassikkoromaanin Muinainen ja tuleva kuningas julkaisuajasta ei edelleenkään ole  varmuutta. Ensin suomennos myöhästyi pari vuotta, ja nyt sitten kirjalle tilattu ylimääräinen kielentarkistus on viivästynyt. Sen piti alkuperäisen aikataulun mukaan valmistua toukokuun loppuun mennessä, mutta nyt on syyskuu, eikä homma ole vielä puolivälissäkään. Ensi vuoteen mennään väkisinkin. Vaskikirjat pahoittelee ja kiroilee tilannetta.

Kansikuva, jonka Petri Hiltunen teki jo pari vuotta sitten, on sentään valmis.


Suomen Kirjankustantajien verkkokirjakauppa Kirjapuoti on hakkeroitu pilalle, eikä uutta kauppaa ole vielä saatu tilalle. Jos haluat tilata kirjoja suoraan Vaskikirjoilta, tilaukset on lähetettävä sähköpostilla (info@vaskikirjat.fi). Kerro, mitä tilaat, sekä osoitteesi ja mielellään myös puhelinnumerosi. Saat vastauspostissa tilinumeron, jonne voit maksaa tilauksesi. Tilauksissa ovat voimassa kaupan hinnat, joihin sisältyvät postituskulut.


Vaskikirjojen palautelomake on poistettu käytöstä erittäin runsaan roskapostivyöryn takia. Palautetta voi lähettää normaaliin sähköpostiin (info@vaskikirjat.fi).


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2017

HELSINGIN KIRJAMESSUT 26.-29. lokakuuta
- Vaskikirjat osallistuu Suomen Kirjankustantajien osastolla 7h125