Uutisia:


22.10.2019


Tällä viikolla on Helsingin kirjamessut. Vaskikirjat osallistuu niihin yhteisellä osastolla Kirjavan kanssa. Osaston numero on 7 g 150. Tervetuloa ostamaan messuhintaisia kirjoja!


Vuonna 2020 Vaskikirjoilta on todennäköisesti tulossa neljä kirjaa. Alkuvuodesta - mahdollisesti helmikuussa - tulevat ensimmäiset. Toinen on suomalainen omaperäinen fantasiaromaani kirjailijalta, jolta Vaskikirjat on julkaissut kirjan kerran aiemminkin. Toinen on novellikokoelman ja romaanin välimaastossa kulkeva käännösteos merkittävältä spefi-kirjailijalta, jonka syntymästä tulee ensi vuonna kuluneeksi sata vuotta. Siitä vain arvailemaan!

Lisäksi on tulossa Harry Harrisonin Talvi Eedenissä, joka on jatko-osa Eedenistä länteen -teokselle. Käännöksen tekee jälleen Tommi Puolakka. Kirja ilmestynee toukokuussa.

Neljäntenä Vaskikirjat julkaisee uuden Praedor-antologian ja kokoaa siihen novelleja, jotka sijoittuvat Jaconiaan, Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan. Tarkoituksena on julkaista  ensisijaisesti novelleja, jotka kertovat muista Jaconian asukkaista kuin praedoreista. Lisätietoja omalta infosivulta, Julkaisu ehtii toivottavasti viimeistään Ropeconiin. Novelleja vastaanotetaan helmikuun loppuun asti, joten vielä ehtii kirjoittamaan!


Mainittakoon, että seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2019

Helsingin kirjamessut 24.-27.10.
- Vaskikirjat osallistuu yhteisellä myyntipöydällä Kirjavan kanssa osastolla 7g150.

Hämärä-kirjallisuustapahtuma 16.11. Tampereella
- Yksipäiväinen spefi-kirjallisuustapahtuma, jossa on paikalla myös Vaskikirjojen myyntipöytä.

Tracon Hitpoint 23.-24.11.
- Roolipelitapahtuma Tampereella. Vaskikirjojen myyntipöytä ehtii sinnekin.