Uutisia:


(19.6.2017)

Vaskikirjojen julkaisemat sähkökirjat ovat nyt saatavilla myös Ellibsin verkkokaupasta! Aikaisemmin Vaskikirjojen epub-kirjoja myi vain Elisa Kirja.


Uusi Praedor-sivusto on avattu. Siellä esitellään Jaconian maailmaa ja kaikkia tuotemerkkiin kuuluvia julkaisuja mm. hienon videon avulla. Myös Vaskikirjojen julkaisut Kirotun maan ritari ja Koston kukkulat ovat tietenkin esillä. Sivustoa on tarkoitus laajentaa edelleen.

Vaskikirjat aikoo julkaista uuden Praedor-romaanin myös ensi vuonna.


T. H. Whiten klassikkoromaani Muinainen ja tuleva kuningas on viimein valmistumassa. Jäljellä on enää pilkunviilaus ja taitto. Tarkoitus on saada kirja painoon kesäkuussa, ja toivon mukaan se on myynnissä viimeistään Worldconissa. Tämä paksu kirja julkaistaan näillä näkymin kovissa kansissa, mutta hinta on sitten sen mukainen.

Kirja kertoo kuningas Arthurin tarinan omaperäisellä tavalla. Lukuisten anakronististen vitsien vuoksi kannattaa lukiessa pitää Wikipediaa auki. Infosivulla kerrotaan enemmän.

Kansikuvan on tehnyt Petri Hiltunen.


Suomen Kirjankustantajien verkkokirjakauppa Kirjapuoti on hakkeroitu pilalle, eikä uutta ole vielä saatu tilalle. Jos haluat tilata kirjoja suoraan Vaskikirjoilta, tilaukset on lähetettävä sähköpostilla (info@vaskikirjat.fi). Kerro, mitä tilaat, sekä osoitteesi ja mielellään myös puhelinnumerosi. Saat vastauspostissa tilinumeron, jonne voit maksaa tilauksesi. Tilauksissa ovat voimassa kaupan hinnat, joihin sisältyvät postituskulut.


Syksyllä ilmestyy goottiantologia, jonka nimeksi tulee luultavasti Varjojen lumo. Kirjaa toimittaa Katri Alatalo. Kirjaan tulevat novellit kirjoittajineen voi jo paljastaa:

Marko Järvinen: Talo nummien keskellä
Henna Sinisalo: Salaisuus vahassa
Samu Kaarna: Luutnantti Mielfeldin viimeinen matka
Minerva Piha: Toiset kädet
Edith Arkko: Kadonnut sielu
M. G. Soikkeli: Verivelvolliset
Susanna Hynynen: Tulevan suven morsian
Artemis Kelosaari: Se mistä ei voi puhua
Marika Riikonen: Ei aina käy kuin elävissä kuvissa
Inkeri Kontro: Neiti Fridenstenin päiväkirja
Anna Salonen: Kun nokkoset kukkivat
Milka Hakkarainen: Reaktorirakkautta


Kirja sisältää myös Markku Soikkelin kirjoittaman esipuheen.


Vaskikirjat julkaisee tänä vuonna myös lisää Ursula K. Le Guinin tuotantoa. Vuorossa on romaani The Beginning Place vuodelta 1980 suomalaisella nimellä Ikuisen hämärän maa. Käännöstyöstä huolehtii useita Le Guinin teoksia kääntänyt Jyrki Iivonen. Todennäköinen julkaisuaika sekä goottiantologialle että Le Guinille on alkusyksy.


Vaskikirjojen palautelomake on poistettu käytöstä ainakin vähäksi aikaa erittäin runsaan roskapostivyöryn takia. Palautetta voi lähettää normaaliin sähköpostiin (info@vaskikirjat.fi).


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2017

SASTAMALAN VANHAN KIRJALLISUUDEN PÄIVÄT 29.6.-1.7.
- Vaskikirjat osallistuu Suomen Kirjankustantajien osastolla.

WORLDCON 75 9.-13. elokuuta
- Maailman suurin scifi- & fantasiatapahtuma Helsingissä! Vaskikirjat on osallistumassa samalla yhteistyöosastolla Kirjavan ja Osuuskumman kanssa.

TURUN KIRJAMESSUT 6.-8. lokakuuta
- Vaskikirjat todennäköisesti osallistuu jonkin yhteistyötahon kanssa

HELSINGIN KIRJAMESSUT 26.-29. lokakuuta
- Vaskikirjat osallistuu Suomen Kirjankustantajien osastolla