Uutisia:


21.10. 2018

Helsingin kirjamessut ovat torstaista 25.10. sunnuntaihin 28.10. Messukeskuksessa. Vaskikirjat on mukana ensimmäistä kertaa järjestettävällä pienten spefi-kustantamojen yhteisosastolla, jonka sijaintikoodi on 6b68. Tervetuloa ostamaan hyviä kirjoja edullisin messuhinnoin!

Vaskikirjojen lisäksi mukana ovat Osuuskumma, Kirjava, Aavetaajuus, Nysalor ja Haamu.


Ursula K. Le Guinin
Malafrena on ilmestynyt Vaskikirjoilta. Kyseessä on Le Guinin ainoa historiallinen romaani, ja se sijoittuu kuvitteelliseen keskieurooppalaiseen Orsinian ruhtinaskuntaan 1820-luvulle. Kirjan voi tilata suoraan kotiin lähettämällä sähköpostia Vaskikirjoille.


Keväällä 2019 Vaskikirjat aikoo julkaista kolme kirjaa:

Jaakko Alamikkulan Kuninkaan kotka on uusi Praedor-sarjaan kuuluva romaani ja itsenäinen jatko-osa Koston kukkuloille. Kirja ilmestyy tammi-helmikuussa.

August Derlethin Cthulhun jäljet (The Trail of Cthulhu) on seikkailuhenkistä kauhua, jonka pitäisi vedota ainakin lovecraftilaisten rooli- ja lautapelien ystäviin. Suomennoksen tekee Markus Harju. Ilmestyy helmi-maaliskuussa.

Harry Harrisonin Eeden-trilogia on vaihtoehtohistoria, jossa dinosaurukset eivät ole kuolleet sukupuuttoon, vaan liskohumanoidit elävät rinnan kivikautisten ihmisten kanssa. Ensimmäinen osa Eedenistä länteen (West of Eden) ilmestyy touko-kesäkuussa. Suomennoksen tekee Tommi Puolakka.

Ensi vuonna mahdollisesti tulee myös lisää Ursula K. Le Guinia novellikokoelman muodossa, mutta tämä ei ole vielä varmaa.


Vaskikirjojen palautelomake toimii jälleen, mutta toistaiseksi sieltä on tullut lähinnä roskapostia. Palautetta voi lähettää myös normaaliin sähköpostiin (info@vaskikirjat.fi).


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2018


Helsingin kirjamessut 25.-28. lokakuuta
- Vaskikirjat osallistuu uudella spefi-kustantamojen yhteisosastolla 6b68.