Uutisia:


13.2.2020

Vaskikirjojen vuoden ensimmäiset julkaisut ovat painossa ja ilmestyvät viikon tai parin sisällä. Tulevat kirjat ovat M. G. Soikkelin Neljän miekan tanssi ja Ray Bradburyn Voikukkaviiniä (Dandelion Wine). Molempia voi tilata nyt jo ennakkoon kaupasta sähköpostilla tai Holvista. Sähköpostitilaukset ovat muuten 50 senttiä halvempia.

Soikkelin kirjan ennakkotilaajille on luvassa myös kirjailijan nimmari kirjaan! Bradburyn nimmaria on valitettavasti vaikeampi järjestää.


Vaskikirjojen sopimus Ursula K. Le Guinin Haikaran silmän julkaisuoikeuksista menee umpeen 19.2. Sen jälkeen sähkökirjaakaan ei saa enää pitää myynnissä, joten nyt alkaa olla viimeiset hetket hankkia sellainen. Loppuviikot epub on saatavilla Holvista edullisesti ja ilman kopiosuojausta.

Painettua kirjaakaan ei ole jäljellä kuin muutama.


Myöhemmin tänä vuonna tulevat Harry Harrisonin Talvi Eedenissä (Winter in Eden) sekä novelliantologia Praedor - Tarinoita Jaconiasta, johon kaivataan vielä lisää novelleja. Lue ohjeet jos haluat osallistua! Aikaa on helmikuun loppuun asti.


Seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:

Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2020

Kauhucon 4.-5. huhtikuuta Helsingissä

Finncon 10.-12. heinäkuuta Tampereella

Ropecon 24.-26. heinäkuuta Helsingissä

Turun kirjamessut 2.-4. lokakuuta

Lokacon 17. lokakuuta Jyväskylässä

Helsingin kirjamessut 22.-25. lokakuuta

Tracon Hitpoint 14.-15. marraskuuta Tampereella

Tampereen kirjamessut 28.-29. marraskuuta