Uutisia:


14.8.2019

Vaskikirjat julkaisee tänä vuonna vielä yhden kirjan: Ursula K. Le Guinin novellikokoelman Maailman syntymäpäivä ja muita tarinoita. Kirjan infosivu on nyt avattu. Kirja sisältää kahdeksan novellia, joista kuusi kuuluu Le Guinin luomaan mahtavaan hainilaiseen universumiin. Novellit kertovat lähinnä eri planeetoilla asuvista meidän kaltaisistamme ihmisistä, mutta planeettojen yhteiskunnat saattavat olla meille hyvin vieraita.

Kansikuvan on tehnyt Jani Nummela.

Tämä luultavasti jää Vaskikirjojen viimeiseksi Le Guin -julkaisuksi. Muutenkin käännöskirjat tullevat vähenemään lähivuosina, mutta eräs merkittävän scifi/fantasiakirjailijan teos on vielä kiikarissa. Siitä lisää myöhemmin, kun asia varmistuu.


Vaskikirjat julkaisee ensi vuonna uuden Praedor-antologian ja alkaa koota siihen novelleja, jotka sijoittuvat Jaconiaan, Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan. Tarkoituksena on julkaista vaihteeksi novelleja, jotka kertovat muista Jaconian asukkaista kuin praedoreista ja jotka eivät välttämättä ole miekkaa ja magiaa. Lisätietoja omalta infosivulta.


Vaskikirjat perusti kesäkuussa oman verkkokaupan Holvi-palveluun. Kirjojen tilaus suoraan kotiin on aikaisempaa helpompaa sieltä. Tosin hintoihinkin täytyi lisätä 50 senttiä per kirja, koska Holvin käyttö ei ole ilmaista Vaskikirjoille. Holvista on saatavilla myös osa Vaskikirjojen sähkökirjoista.

Kirjoja voi silti edelleen tilata myös sähköpostilla kauppasivulta. Näin kannattaa tehdä, jos haluat henkilökohtaista palvelua, antaa palautetta, jutustella kirjoista tai tingata alennusta. Holvi ei jousta näissä asioissa.


Mainittakoon, että seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2019


Turun kirjamessut 4.-6.10.
- Vaskikirjoja on saatavilla Turun scifi-seurojen pöydästä.

Lokacon 19.10. Jyväskylässä
- Vaskikirjat pyrkii mukaan.

Helsingin kirjamessut 24.-27.10.
- Vaskikirjat osallistuu yhteisellä myyntipöydällä Kirjavan kanssa.

Tracon Hitpoint 23.-24.11.
- Roolipelitatapahtuma Tampereella. Vaskikirjojen myyntipöytä ehtii sinnekin.