Uutisia:


14.6.2019

Vaskikirjat on perustanut oman verkkokaupan Holvi-palveluun. Kirjojen tilaus suoraan kotiin on aikaisempaa helpompaa sieltä. Tosin hintoihinkin täytyi lisätä 50 senttiä per kirja, koska Holvin käyttö ei ole ilmaista Vaskikirjoille.

Kirjoja voi silti edelleen tilata myös sähköpostilla kauppasivulta. Näin kannattaa tehdä, jos haluat henkilökohtaista palvelua, antaa palautetta, jutustella kirjoista tai tingata alennusta. Holvi ei jousta näissä asioissa.


Vaskikirjojen ensimmäinen julkaisu Fritz Leiberin Lankhmarin varkaat on vihdoin viimein myyty loppuun. Oli jo aikakin. Niille, joilla kirja on, tiedoksi siis, että keräilyarvo on noussut.

Mainittakoon myös, että seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:


Vaskikirjojen sopimus Ursula K. Le Guinin kirjan Neljä anteeksiantoa julkaisemisesta Suomessa menee umpeen kesäkuun lopussa. Se tarkoittaa, että sähkökirjaakaan ei saa sen jälkeen enää pitää myynnissä. Nyt on siis neljä viikkoa aikaa hankkia epub omaksi Elisa Kirjasta tai Ellibsistä. Painettu kirja on myyty loppuun jo aikaa sitten.


Glen Cookin Mustan komppanian osat Varjot pitenevät ja Valkoinen ruusu ovat saatavilla alennettuun hintaan - vain suoraan Vaskikirjoilta tilattuna. Avausosa Musta komppania oli alennusmyynnissä jo ennestään. Jos et vielä tutustunut tähän omaperäiseen ja raadolliseen fantasiasarjaan, nyt on korkea aika.


Alkusyksystä Vaskikirjoilta tulee uusi tieteisnovellikokoelma Ursula K. Le Guinilta: Maailman syntymäpäivä ja muita tarinoita. Kokoelma sisältää muun muassa ennen suomentamattomia hainilaisuniversumiin sijoittuvia novelleja. Suomennoksen tekee jälleen Jyrki Iivonen.


Vaskikirjojen osallistuminen tämänvuotisille Helsingin kirjamessuille näytti vielä vähän aikaa sitten epätodennäköiseltä, mutta tilanne on muuttunut. Pienet fantasiakustantamot Kirjava ja Vaskikirjat ovat yhdistämässä voimansa ja pykäämässä messuille yhteisen myyntipöydän. Tästä lisätietoa sitten kun messut tulevat ajankohtaisemmaksi.

Sen sijaan Sastamalan vanhan kirjallisuuden päiville Vaskikirjat ei tänä vuonna osallistu.


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2019

Finncon 5.-7.7. Jyväskylässä
- Vaskikirjojen myyntipöytä on tietenkin paikalla.

Ropecon 26.-28.7. Helsingissä
- Vaskikirjoilla on myyntipöytä sielläkin.

Turun kirjamessut 4.-6.10.
- Vaskikirjat mahdollisesti osallistuu jonkin yhteistyökumppanin kautta.

Lokacon 19.10. Jyväskylässä
- Vaskikirjat pyrkii mukaan, jos tapahtuma järjestetään.

Helsingin kirjamessut 24.-27.10.
- Vaskikirjat osallistunee yhteisellä myyntipöydällä Kirjavan kanssa.

Tracon Hitpoint 23.-24.11.
- Roolipelitatapahtuma Tampereella. Vaskikirjojen myyntipöytä ehtii toivottavasti sinnekin.