Uutisia:


28.6.2020

Vaskikirjojen seuraava julkaisu, Praedor - Tarinoita Jaconiasta, on saanut oman infosivunsa. Kirja sisältää kaksitoista novellia ja kaksi raapaletta, jotka kaikki sijoittuvat Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan Jaconiaan. Novellit eivät kerro praedoreista vaan tavallisista jaconialaisista, jotka joutuvat elämänsä seikkailuun. Hiltunen on itseoikeutetusti tehnyt antologian kannen.

Kirja valmistuu heinäkuussa.


Harry Harrisonin Talvi Eedenissä on valmistunut painosta. Tilauksia voi tehdä kaupassa tai Holvissa. Kirjassa on taas mukana myös Bill Sandersonin alkuperäiskuvitus. Kolmas osakin on tulossa, mutta vasta vuoden päästä.


Tänä kesänä ei järjestetä mitään tapahtumia ainakaan ennen elokuuta, joten suuret fandom-tapahtumat Finncon ja Ropecon peruuntuvat. Tämä tarkoittaa myös, että moneen kuukauteen ei ole odotettavissa mitään tapahtumaa, jossa Vaskikirjojen kirjoja olisi myynnissä. Turun, Helsingin ja Tampereen kirjamessut ovat toivottavasti syksyllä, mutta niitä odotellessa tervetuloa ostoksille Vaskikirjojen kauppaan tai Holviin! Verkkokaupat toimivat niin kauan kuin Postikin.


Vuoden ensimmäiset julkaisut M. G. Soikkelin Neljän miekan tanssi ja Ray Bradburyn Voikukkaviiniä (Dandelion Wine) ovat tilattavissa kaupasta sähköpostilla tai Holvista. Sähköpostitilaukset ovat muuten 50 senttiä halvempia.

Soikkelin kirjan kymmenen ensimmäistä ostajaa saavat kirjan, jossa on kirjailijan omakätinen nimmari! Niitä on yhä jäljellä.


Seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:

Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2020 (joita ei ole vielä peruutettu)

Vaskikirjoilla lienee myyntiä näissä kaikissa.

- Tampereen Finncon siirtyy ensi vuoteen, mutta alkuperäisenä ajankohtana 10.-12. heinäkuuta järjestettäneen pienimuotoinen virtuaalitapahtuma.

-
Turun kirjamessut 2.-4. lokakuuta

- Lokacon 17. lokakuuta Jyväskylässä

- Helsingin kirjamessut 22.-25. lokakuuta

- Kauhucon 7.-8. marraskuuta Helsingissä (SIIRRETTY HUHTIKUULTA)

- Tracon Hitpoint 14.-15. marraskuuta Tampereella

- Tampereen kirjamessut 28.-29. marraskuuta