Uutisia:


(3.8.2017)

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 9.-13. elokuuta Worldcon 75 - maailman suurin scifi- ja fantasiatapahtuma! Vaskikirjat osallistuu tapahtumaan myyntipöydällä samalla osastolla Osuuskumman ja Kirjavan kanssa. Myyntialue on Messukeskuksen hallissa 4, jonne pääsee ilman pääsymaksuakin, ja se on auki päivittäin klo 10-18 (paitsi sunnuntaina klo 10-15). Tervetuloa!

Vaskikirjojen julkaisemista ulkomaisista kirjailijoista paikalle ovat ilmoittautuneet ainakin Robert Silverberg (Kuningas Gilgames) ja Ellen Kushner (Thomas Riiminiekka). Myös Katri Alatalo on mukana.


T. H. Whiten klassikkoromaanin Muinainen ja tuleva kuningas julkaisu on edelleen viivästynyt. Teokseen tehdään parhaillaan ylimääräistä kielentarkistusta, joka on kestänyt odotettua pitempään, mutta lopputuloksesta tulee sitten sitäkin parempi. Todennäköinen julkaisuajankohta on syksy,

Kansikuvan on tehnyt Petri Hiltunen.


Syksyllä ilmestyy myös suomalaisten goottinovellien antologia, jonka nimeksi tulee Varjojen lumo. Kirjaa toimittaa Katri Alatalo. Infosivu on nähtävissä täällä.

Vaskikirjat julkaisee myös lisää Ursula K. Le Guinin tuotantoa. Vuorossa on romaani The Beginning Place vuodelta 1980 nimellä Ikuisen hämärän maa. Käännöstyöstä huolehtii useita Le Guinin teoksia kääntänyt Jyrki Iivonen. Infosivu on nähtävissä.

Todennäköinen julkaisuaika sekä goottiantologialle että Le Guinille on syyskuu.


H. P. Lovecraftin Unennäkijän muistikirja on myyty loppuun viimeistä kappaletta myöten, eikä uutta painosta ole enää tulossa. Tästä eteenpäin kirjaa löytänee vain divareista.


Vaskikirjat suunnittelee uuden Praedor-novelliantologian julkaisua. Kirjaan kerätään uusia novelleja, jotka sijoittuvat Jaconiaan, Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan. Varsinainen kirjoituskutsu tulee syksyllä, mutta novelliaiheita kannattaa tietysti jo ruveta miettimään. Antologia julkaistaan aikaisintaan kesällä 2018.


Suomen Kirjankustantajien verkkokirjakauppa Kirjapuoti on hakkeroitu pilalle, eikä uutta ole vielä saatu tilalle. Jos haluat tilata kirjoja suoraan Vaskikirjoilta, tilaukset on lähetettävä sähköpostilla (info@vaskikirjat.fi). Kerro, mitä tilaat, sekä osoitteesi ja mielellään myös puhelinnumerosi. Saat vastauspostissa tilinumeron, jonne voit maksaa tilauksesi. Tilauksissa ovat voimassa kaupan hinnat, joihin sisältyvät postituskulut.


Vaskikirjojen palautelomake on poistettu käytöstä erittäin runsaan roskapostivyöryn takia. Palautetta voi lähettää normaaliin sähköpostiin (info@vaskikirjat.fi).


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2017

WORLDCON 9.-13. elokuuta
- Maailman suurin scifi- & fantasiatapahtuma Helsingissä! Vaskikirjat on osallistumassa yhteisosastolla Kirjavan ja Osuuskumman kanssa.

TURUN KIRJAMESSUT 6.-8. lokakuuta
- Vaskikirjat todennäköisesti osallistuu jonkin yhteistyötahon kanssa

HELSINGIN KIRJAMESSUT 26.-29. lokakuuta
- Vaskikirjat osallistuu Suomen Kirjankustantajien osastolla