Uutisia:


16.7.2018

Viime viikonloppuna Turussa järjestettiin Finncon. Hieno tapahtuma ja onnistunut myös kirjanmyyjän kannalta!


Novelliantologia Praedor - Kahden maailman seikkailijat on valmistunut. Kirjassa on 12 novellia ja 2 raapaletta sekä myös Petri Hiltusen kirjoittama esipuhe. Lisätietoja antologiasta voi lukea sen omalta infosivulta.

Kirjan voi tilata kaupasta. Sähkökirjaversiokin on jo ostettavissa.


Muut tänä vuonna ilmestyneet kirjat ovat T. H. Whiten Muinainen ja tuleva kuningas ja Sakari Peurasen Praedor - Uponneen jumalan uni. Molempia kirjoja voi tilata Vaskikirjoilta ohjevähittäishintaa halvemmalla. Hinnat näkyvät kaupassa. Tilaukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@vaskikirjat.fi.
 

Tänä vuonna ilmestyy vielä Ursula K. Le Guinin romaani Malafrena Jyrki Iivosen kääntämänä. Siitä lisätietoja sitten kun asia ajankohtaistuu.


Le Guinin Haikaran silmä on siirtynyt alennusmyyntiin Vaskikirjojen omassa kaupassa. Loput kappaleet lähtevät tukkuhintaan 12 euroa kappale.


Vuoden 2019 julkaisuohjelma alkaa jo hahmottua. Melko varmaa on, että saamme taas yhden uuden praedor-romaanin.

Käännöspuolella tulossa on kauhunovelleja 1940-50-luvulta. Kirjoittaja on eräs H. P. Lovecraftin perintöprinsseistä. Lisäksi pyrkimys on julkaista 80-luvulla kirjoitetun vaihtoehtohistoriallisen trilogian ensimmäinen osa. Kirjailija on tunnettu, edesmennyt ja Suomessakin kohtalaisen suosittu. Näistä lisätietoja sitten kun sopimukset on allekirjoitettu ja asiat varmistuvat.


Suomen Kirjankustantajien yhteinen verkkokirjakauppa Kirjapuoti ei enää ole toiminnassa. Jos haluat tilata kirjoja suoraan Vaskikirjoilta, tilaukset on lähetettävä sähköpostilla (info@vaskikirjat.fi). Kerro, mitä tilaat, sekä osoitteesi ja mielellään myös puhelinnumerosi. Saat vastauspostissa tilinumeron, jonne voit maksaa tilauksesi. Tilauksissa ovat voimassa kaupan hinnat, joihin sisältyvät postituskulut.


Vaskikirjojen palautelomake tomii jälleen, mutta jos sieltä tulee edelleen pelkkää roskapostia, se täytyy poistaa uudelleen. Palautetta voi lähettää myös normaaliin sähköpostiin (info@vaskikirjat.fi).


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2018

Ropecon Helsingissä 27.-29. heinäkuuta

- Vaskikirjat ei osallistu itse, mutta kirjoja saanee ainakin Aavetaajuuden myyntipöydästä.


Turun kirjamessut 5.-7. lokakuuta

- Vaskikirjat osallistunee jonkin yhteistyökumppanin kanssa.


Helsingin kirjamessut 25.-28. lokakuuta
- Vaskikirjat osallistuu uudella spefi-kustantamojen yhteisosastolla.