Uutisia:


(31.10.2017)

Vaskikirjat aikoo kustantaa uuden Praedor-novelliantologian. Kokoelmaa varten kerätään uusia novelleja, jotka sijoittuvat Jaconiaan tai Borvariaan - sarjakuvataiteilija Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan. Kuka tahansa voi tarjota novelliaan, mutta julkaistavien novellien täytyy luonnollisesti sekä täyttää laatuvaatimukset että noudattaa maailman kaanonia. Novellitarjokkaita otetaan vastaan helmikuun 2018 loppuun saakka. Lue tarkempi kirjoituskutsu.

Petri Hiltunen ja Praedor-roolipelin tekijä Ville Vuorela ovat juonessa mukana ja tarkistavat julkaistavat novellit. Maailmaan tutustumisen voi aloittaa Praedor.net -sivustolta.

Muista myös Vaskikirjojen aiemmat Praedor-tuotteet Kirotun maan ritari ja Koston kukkulat.


Myös Vaskikirjojen seuraava julkaisu on Praedor-sarjaan kuuluva: Sakari Peurasen romaani Uponneen jumalan uni. Tämä aistivoimainen teos tuo realistisesti esiin praedorien elämän rankimmat puolet Jaconiassa ja Borvariassa. Teos valmistunee tammikuussa 2018.


Vaskikirjojen ikuisuusprojektin eli T. H. Whiten klassikkoromaanin Muinainen ja tuleva kuningas julkaisuajasta ei edelleenkään ole  varmuutta. Ensin suomennos myöhästyi pari vuotta, ja nyt sitten kirjalle tilattu ylimääräinen kielentarkistus on viivästynyt. Sen piti alkuperäisen aikataulun mukaan valmistua toukokuun loppuun mennessä, mutta ainakin vuoden loppuun pitää odotella. Ensi vuoteen mennään väkisinkin. Vaskikirjat pahoittelee ja kiroilee tilannetta.

Kansikuva, jonka Petri Hiltunen teki jo pari vuotta sitten, on sentään valmis.


Glen Cookin Musta komppania -sarjan ensimmäinen osa on siirtynyt alennusmyyntiin. Se onkin ainoa osa, joka on myynyt voitolle. Sarjaan voi siis tutustua nyt hieman halvemmalla kuin aiemmin.

Myös Sakin Avoin ikkuna -novellikokoelmaa saa tästä eteenpäin tukkuhintaan suoraan Vaskikirjoilta tilatessa.


Suomen Kirjankustantajien verkkokirjakauppa Kirjapuoti on hakkeroitu pilalle, eikä uutta kauppaa ole vielä saatu tilalle. Jos haluat tilata kirjoja suoraan Vaskikirjoilta, tilaukset on lähetettävä sähköpostilla (info@vaskikirjat.fi). Kerro, mitä tilaat, sekä osoitteesi ja mielellään myös puhelinnumerosi. Saat vastauspostissa tilinumeron, jonne voit maksaa tilauksesi. Tilauksissa ovat voimassa kaupan hinnat, joihin sisältyvät postituskulut.


Vaskikirjojen palautelomake on poistettu käytöstä erittäin runsaan roskapostivyöryn takia. Palautetta voi lähettää normaaliin sähköpostiin (info@vaskikirjat.fi).


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2017