Uutisia:


12.9.2019

Ursula K. Le Guinin novellikokoelma Maailman syntymäpäivä ja muita tarinoita on tullut painosta. Kirja sisältää kahdeksan novellia, joista kuusi kuuluu Le Guinin luomaan hainilaiseen universumiin. Novellit kertovat lähinnä eri planeetoilla asuvista meidän kaltaisistamme ihmisistä, mutta planeettojen yhteiskunnat saattavat olla meille hyvin vieraita. Kirjaa voi tilata Holvista tai kaupasta sähköpostilla.

Tänä vuonna Vaskikirjoilta ei ole tulossa enempää julkaisuja.


Vaskikirjat julkaisee ensi vuonna uuden Praedor-antologian ja kokoaa siihen novelleja, jotka sijoittuvat Jaconiaan, Petri Hiltusen luomaan fantasiamaailmaan. Tarkoituksena on julkaista vaihteeksi novelleja, jotka kertovat muista Jaconian asukkaista kuin praedoreista ja jotka eivät välttämättä ole miekkaa ja magiaa. Lisätietoja omalta infosivulta.

Muista ensi vuoden julkaisuista varma on vain Harry Harrisonin Talvi Eedenissä, joka on jatko-osa Eedenistä länteen -teokselle. Tavoitteena on julkaista lisäksi eräs toinenkin käännöskirja sekä eräs kotimainen fantasiaromaani. Näistä lisätietoja myöhemmin, kun asiat varmistuvat.


Mainittakoon, että seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2019


Turun kirjamessut 4.-6.10.
- Vaskikirjoja on saatavilla Turun scifi-seurojen pöydästä.

Lokacon 19.10. Jyväskylässä
- Vaskikirjat pyrkii mukaan.

Helsingin kirjamessut 24.-27.10.
- Vaskikirjat osallistuu yhteisellä myyntipöydällä Kirjavan kanssa.

Hämärä-kirjallisuustapahtuma 16.11. Tampereella
- Yksipäiväinen spefi-kirjallisuustapahtuma, jossa on paikalla myös Vaskikirjojen myyntipöytä.

Tracon Hitpoint 23.-24.11.
- Roolipelitatapahtuma Tampereella. Vaskikirjojen myyntipöytä ehtii sinnekin.