Uutisia:


(3.7.2017)

T. H. Whiten klassikkoromaani Muinainen ja tuleva kuningas on viimein valmistumassa. Jäljellä on enää pilkunviilaus ja taitto. Toivon mukaan teos on myynnissä Worldconissa elokuussa, mutta tästä ei voi olla ollenkaan varma. Tämä paksu kirja julkaistaan kovissa kansissa, mutta hinta on sitten sen mukainen.

Kirja kertoo kuningas Arthurin tarinan omaperäisellä tavalla. Lukuisten anakronististen vitsien vuoksi kannattaa lukiessa pitää Wikipediaa auki. Infosivulla kerrotaan enemmän.

Kansikuvan on tehnyt Petri Hiltunen.


Syksyllä ilmestyy suomalaisten goottinovellien antologia, jonka nimeksi tulee Varjojen lumo. Kirjaa toimittaa Katri Alatalo. Infosivu on nähtävissä täällä.

Vaskikirjat julkaisee tänä vuonna myös lisää Ursula K. Le Guinin tuotantoa. Vuorossa on romaani The Beginning Place vuodelta 1980 nimellä Ikuisen hämärän maa. Käännöstyöstä huolehtii useita Le Guinin teoksia kääntänyt Jyrki Iivonen. Infosivu on nyt nähtävillä.

Todennäköinen julkaisuaika sekä goottiantologialle että Le Guinille on alkusyksy.


Suomen Kirjankustantajien verkkokirjakauppa Kirjapuoti on hakkeroitu pilalle, eikä uutta ole vielä saatu tilalle. Jos haluat tilata kirjoja suoraan Vaskikirjoilta, tilaukset on lähetettävä sähköpostilla (info@vaskikirjat.fi). Kerro, mitä tilaat, sekä osoitteesi ja mielellään myös puhelinnumerosi. Saat vastauspostissa tilinumeron, jonne voit maksaa tilauksesi. Tilauksissa ovat voimassa kaupan hinnat, joihin sisältyvät postituskulut.


Vaskikirjojen palautelomake on poistettu käytöstä erittäin runsaan roskapostivyöryn takia. Palautetta voi lähettää normaaliin sähköpostiin (info@vaskikirjat.fi).


Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2017

ROPECON 28.-30. heinäkuuta
- Suomen suurin roolipelitapahtuma. Perjantain ohjelmassa on Praedor-maailma Jaconiaa käsittelevä paneeli. Vaskikirjojen kirjoja on saatavilla ainakin Aavetaajuuden myyntipöydästä.

WORLDCON 9.-13. elokuuta
- Maailman suurin scifi- & fantasiatapahtuma Helsingissä! Vaskikirjat on osallistumassa yhteisosastolla Kirjavan ja Osuuskumman kanssa.

TURUN KIRJAMESSUT 6.-8. lokakuuta
- Vaskikirjat todennäköisesti osallistuu jonkin yhteistyötahon kanssa

HELSINGIN KIRJAMESSUT 26.-29. lokakuuta
- Vaskikirjat osallistuu Suomen Kirjankustantajien osastolla