Uutisia:


24.3.2020

Nyt kun elämme korona-Suomessa, joku siellä ehkä kantaa huolta siitä, miten muutenkin taloudellisessa niukkuudessa elävä Vaskikirjat selviää tulevasta taantumasta. Voin rauhoitella, että Vaskikirjat ei ole lopettamisvaarassa. Vaikka kirjanmyynti ei kovin menestyksekästä olekaan, omistajan taloudellinen tilanne on muutoin riittävän vankalla pohjalla, jotta julkaisutoimintaan on varaa jatkossakin.

Tilaukset kaupasta tai Holvista ovat silti tietenkin tervetulleita. Tukekaa kulttuuria ja hankkikaa lukemista karanteenin ajaksi Vaskikirjoilta ja muiltakin pieniltä kustantamoilta! Verkkokaupat toimivat niin kauan kuin Postikin on toiminnassa.


Seuraavat tämänvuotiset julkaisut ovat jo työn alla. Jaconia-teemaiseen antologiaan on valittu kaksitoista novellia. Toimitustyö on käynnissä, ja itse kirja valmistuu kesällä viimeistään ennen Ropeconia. Nimeksi tulee Praedor - Tarinoita Jaconiasta.

Jo aikaisemmin ilmestyy Harry Harrisonin Talvi Eedenissä. Suomennosta työstetään parhaillaan, ja itse kirja valmistunee touko- tai kesäkuussa. Tosin saattaa olla, että korona sulkee kirjapainoja, jolloin kirjan ilmestyminen luonnollisesti viivästyy.


Vuoden ensimmäiset julkaisut M. G. Soikkelin Neljän miekan tanssi ja Ray Bradburyn Voikukkaviiniä (Dandelion Wine) ovat tilattavissa kaupasta sähköpostilla tai Holvista. Sähköpostitilaukset ovat muuten 50 senttiä halvempia.

Soikkelin kirjan kymmenen ensimmäistä ostajaa saavat kirjan, jossa on kirjailijan omakätinen nimmari! Niitä on yhä jäljellä.


Seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:

Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2020

Vaskikirjoilla lienee myyntipöytä näissä kaikissa.


Kauhucon 4.-5. huhtikuuta Helsingissä (SIIRRETÄÄN TOISEEN AJANKOHTAAN)

Finncon 10.-12. heinäkuuta Tampereella

Ropecon 24.-26. heinäkuuta Helsingissä

Turun kirjamessut 2.-4. lokakuuta

Lokacon 17. lokakuuta Jyväskylässä

Helsingin kirjamessut 22.-25. lokakuuta

Tracon Hitpoint 14.-15. marraskuuta Tampereella

Tampereen kirjamessut 28.-29. marraskuuta