Uutisia:


13.5.2020

Vaskikirjojen seuraava julkaisu Harry Harrisonin Talvi Eedenissä on edennyt. Käännös on valmis, mutta taitto pitää vielä tehdä ennen kuin kirja siirtyy kirjapainon työstettäväksi. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että kirja ilmestyy kesäkuussa.

Suomennoksen teki jälleen Tommi Puolakka ja kansikuvan Maya Hahto. Kirjassa on mukana myös Bill Sandersonin alkuperäiskuvitus.


Myöhemmin kesällä ilmestyy novelliantologia Praedor - Tarinoita Jaconiasta. Kirja sisältää 12 novellia, jotka kertovat kukin oman tarinansa Petri Hiltusen luomasta fantasiamaailmasta Jaconiasta.


Ensi kesänä ei järjestetä mitään tapahtumia ainakaan ennen elokuuta, joten suuret fandom-tapahtumat Finncon ja Ropecon peruuntuvat. Tämä tarkoittaa myös, että moneen kuukauteen ei ole odotettavissa mitään tapahtumaa, jossa Vaskikirjojen kirjoja olisi myynnissä. Turun, Helsingin ja Tampereen kirjamessut ovat toivottavasti syksyllä, mutta niitä odotellessa tervetuloa ostoksille Vaskikirjojen kauppaan tai Holviin! Verkkokaupat toimivat niin kauan kuin Postikin.


Vuoden ensimmäiset julkaisut M. G. Soikkelin Neljän miekan tanssi ja Ray Bradburyn Voikukkaviiniä (Dandelion Wine) ovat tilattavissa kaupasta sähköpostilla tai Holvista. Sähköpostitilaukset ovat muuten 50 senttiä halvempia.

Soikkelin kirjan kymmenen ensimmäistä ostajaa saavat kirjan, jossa on kirjailijan omakätinen nimmari! Niitä on yhä jäljellä.


Seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:
Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2020 (joita ei ole vielä peruutettu)

Vaskikirjoilla lienee myyntiä näissä kaikissa.

Tampereen Finncon siirtyy ensi vuoteen, mutta alkuperäisenä ajankohtana 10.-12. heinäkuuta järjestettäneen pienimuotoinen virtuaalitapahtuma.

Turun kirjamessut 2.-4. lokakuuta

Lokacon 17. lokakuuta Jyväskylässä

Helsingin kirjamessut 22.-25. lokakuuta

Kauhucon 7.-8. marraskuuta Helsingissä (SIIRRETTY HUHTIKUULTA)

Tracon Hitpoint 14.-15. marraskuuta Tampereella

Tampereen kirjamessut 28.-29. marraskuuta