Uutisia:


2.11.2020

Aika hieman raottaa verhoa Vaskikirjojen ensi vuoden julkaisujen edestä.

Käännöskirjoja on tulossa ainakin kaksi:

Harry Harrison: Paluu Eedeniin
(Return to Eden)
- Kolmas ja viimeinen osa Harrisonin Eeden-trilogiasta. Kerrickin seikkailut ihmisten ja dinosaurusten yhteisessä maailmassa päättyvät. Ilmestyy loppukeväällä tai alkukesällä.

Lady Gregory: Muirtheimnen tasankojen Cúchulainn
(Cuchulain of Muirthemne: The Story of the Men of the Red Branch of Ulster)
- Irlantilainen fantasiaklassikko, kansantarinoihin perustuva romaani muinaisesta kansallissankarista Cúchulainnista. Ilmestyy loppukesällä tai syksyllä. Suomennoksen tekee Laura Nieminen.

Lisäksi suunnitteilla on 1-2 suomalaista kirjaa, jotka sijoittuvat praedoreistaan kuuluisaan fantasiamaailmaan Jaconiaan. Näistä lisätietoja sitten kun aikataulut ovat paremmin tiedossa.


H. P. Lovecraftin Unennäkijän muistikirja on ollut loppuunmyyty jo vuosia. Se on sitä yhä, mutta lohdutukseksi teosta on nyt saatavilla PDF-muotoisena sähkökirjana. Teos on ladattavissa vain Holvin verkkokaupasta ja se vastaa sisällöltään kirjan kolmatta, viimeistellyintä painosta.


Vaskikirjojen tämänvuotiset julkaisut ovat:

Kaikki ovat tilattavissa kaupasta sähköpostilla tai Holvista. Sähköpostitilaukset ovat muuten 50 senttiä halvempia.

Soikkelin kirjan kymmenen ensimmäistä ostajaa saavat kirjan, jossa on kirjailijan omakätinen nimmari! Niitä on yhä yksi jäljellä.


Seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on varastossa jäljellä enää alle kymmenen kappaletta:

Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.TULEVIA TAPAHTUMIA 2020

- ei enää mitään