Uutisia:


10.5.2024


Vaskikirjat julkaisee pian uuden Praedor-novelliantologian Jalot ja villit. Se sisältää kymmenen novellia sekä viisi raapaletta. Tarinat kertovat ennen kaikkea Jaconian monipuolisista kansoista ja kulttuureista. Kirja ilmestyy kesäkuussa.

Kansikuvan on tehnyt Jaconian maailman luoja Petri Hiltunen. Tästä kartasta näkee, mistä päin Jaconiaa kukin novelli alkaa.Vaskikirjojen verkkokaupassa hinnat ovat huokeammat kuin koskaan. Myytävänä omien julkaisujen lisäksi myös Niksi-Praedor.


Vaskikirjojen sähköpostiosoitteessa info@vaskikirjat.fi on ilmennyt ongelmia sen jälkeen kun palveluntarjoaja vaihtui (Vaskikirjoista riippumattomista syistä). Kaikki osoitteeseen lähetetyt viestit eivät ole tulleet perille. Jos epäilet käyneen näin, kannattaa kokeilla osoitetta vaskikirjat@pp2.inet.fi .


Seuraavia Vaskikirjojen kirjoja on varastossa jäljellä enää alle kymmenen kappaletta, joten niitä riittää enää nopeimmille ostajille:

Vaskikirjojen Facebook-sivua kannattaa käydä tykkäämässä, koska sielläkin julkaistaan tuoreimmat uutiset kustantamon toiminnasta.


TULEVIA TAPAHTUMIA 2024

Finncon Jyväskylässä 6.-7. heinäkuuta

Ropecon Helsingissä 19.-21. heinäkuuta