Erkka Leppänen & Petri Hiltunen: Praedor - Helmiruhtinaat
novellit: Erkka Leppänen
kuvitus: Petri Hiltunen
ISBN 978-952-5722-75-8
(nid.)
ISBN 978-952-5722-76-5 (epub)
pehmeäkantinen
koko B5 (176 mm * 250 mm)
sivuja 268
julkaisuvuosi: 2021

OVH: 30 €
Kansikuva
(tekijä Petri Hiltunen)


TILAA KIRJA ALLE OHJEVÄHITTÄISHINNAN HOLVISTA TAI KAUPASTA! TILAAJILLE MYÖS KIRJOITTAJAN SIGNEERAUS.

EPUB-SÄHKÖKIRJA HOLVISTA, ELLIBSISTÄ JA ELISA KIRJASTA


"Voisitko hyväksyä, että luopuisin urastani? En tekisi enää praedor-retkiä Kirotulle maalle?"

Praedor Falac Valkosulka haluaa jättää vaarantäytteiset retket Kirotulle maalle. Hän asettuu puolisonsa Lystaran kanssa eteläiseen Jaconiaan Todin kaupunkivaltioon, jossa toivoo voivansa hankkia elannon turvallisemmin, mutta seikkailut eivät pääty siihen. Todia hallitsevat helmiruhtinaat ovat panneet merkille kokeneen praedorin eivätkä jätä hyödyntämättä tämän palveluksia.

Samanaikaisesti uusi vaara uhkaa kaupunkivaltion olemassaoloa. Entinen seikkailija Miran on yhdistänyt hajanaiset metsäläisbarbaarien suvut ja noussut eteläisten metsien kuninkaaksi. Metsäläiskuninkaan ja helmiruhtinaiden välit etenevät vääjäämättömästi kohti yhteenottoa, ja myös Falacin elämä kietoutuu yhä tiiviimmin Todin kohtaloon.

Sarjakuvataiteilija Petri Hiltusen luoma Jaconia on harmaasävyinen fantasiamaailma, joka on tuttu sarjakuvista sekä Praedor-roolipelistä ja monen muunkin kirjoittajan tarinoista. Erkka Leppänen on pitkäaikainen roolipeli- ja fantasiaharrastaja, jonka tarinat ovat perinteitä kunnioittavaa miekkaa ja magiaa modernilla otteella. Helmiruhtinaat on jatkoa Kirotun maan ritarille ja sijoittuu aikaan ennen Hiltusen Taivaan suuri susi -albumin tapahtumia. Falacin seikkailut ovat Hiltusen itsensä kuvittamia.Kokoelma sisältää ennen julkaisemattomat novellit:


JACONIAN KARTTA


KIRJAN ARVOSTELUJA

"Erkka Leppänen on totisesti lunastanut paikkansa Praedor-maailman triumviraatissa! - Shimo Suntila, Tähtivaeltaja 1/2022