Vaskikirjoille tullutta palautetta22.10. 2019

Kuuntelen mielelläni äänikirjoja. Olisiko mahdollista saada esimerkiksi Praedoria äänikirjoina?


- Ehkä joskus epämääräisessä tulevaisuudessa. Toistaiseksi kuitenkin äänikirjojen teko on niin kallista ja niiden myynti niin vähäistä, ettei Vaskikirjoilla ole resursseja niihin.
12.6. 2019


Luin hätähuutonne kirjamyynnin puolesta ja kävin kiinnostuneena sivustollanne. Onko teillä tarkoitus myydä kirjoja verkkosivunne kautta? Mikäli on, olisiko mahdollista harkita oikean verkkokaupan rakentamista, sillä erikseen sähköpostitse tehtävä tilaus on asiakkaan kannalta työläs ja moni kiinnostunutkin saattaa jättää tilauksen tekemättä. Etenkin älykännykkäaikakautena kun suurin osa ihmisistä selaa nettiä lähinnä kännykällä on pitkien viestien kirjoittaminen ja pomppiminen sähköpostiviestin ja sivustonne välillä haastava operaatio. Klikketi-klik ostoskoriin ja maksutapoja (mobilepay, paypal) verkkopankkimaksun kaveriksi. Ymmärrän toki, että tämän toteuttaminen on työlästä, enkä itse esimerkiksi osaisi sellaista suoraan toteuttaa.

Asiakasrekisteri tai sähköpostituslista taas voisi olla enemmän kuin tarpeen mikäli haluaa markkinoida uusia tuotteita kanta-asiakkaille, jotka todennäköisemmin ostavat saman firman tuotteita tulevaisuudessakin mikäli ovat olleet tuotteeseen ja palveluun tyytyväisiä. Nämä mietteet siis kahdesti firman kannattamattomana sulkeneen kaverin mielipiteenä.
 
- Kiitos palautteesta. Vaskikirjat käytti aikanaan Suomen pienkustantajien yhteistä verkkokauppaa, mutta se lakkasi toimimasta jo jokin aika sitten. Sittemmin kirjatilauksia on tullut sähköpostilla ihan yhtä paljon, joten verkkokauppa ei ole tuntunut tarpeelliselta. Kuitenkin palautteesta päätellen verkkokauppa olisi tarpeen, joten Vaskikirjat siirtynee lähiaikoina käyttämään Holvia. Harmi vain, että se vetää välistä oman provikkansa.

Asiakasrekisteriä Vaskikirjoilla ei ole ollut tietosuojavaltuutetun pelossa. Olen luottanut, että uskolliset asiakkaat kyllä itsekin huomaavat kirjauutuudet.14.11.2018

Hei, Mustan komppanian ensimmäisen trilogian kääntäminen suomeksi oli oikea kulttuuriteko joten haluaisinkin kysyä että onko teilä tulevaisuudessa suunnitelmissa kääntää lisää Mustaa komppaniaa.

- Kiitos kehuista! Valitettavasti kuitenkaan sarjaa ei ole tulossa jatkoa suomeksi, elleivät myyntimäärät kasva rajusti. Jo kakkos- ja kolmososan julkaiseminen oli Vaskikirjoille tappiollista.